Home" />

UV-Technologie

In de video zie je de Enviolet UV-technologie die in Henkel wordt gebruikt (link in afbeelding)

Onze UV-oxidatiereactoren herdefiniëren de stand van de techniek. Robuuste buizen in Borosilicaatglas vormen het omhulsel van deze industriële reactoren. Dit vermijdt corrosie, terwijl we inkijk hebben over de gehele lengte van de reactor. 

De door ons ontwikkelde elektronische vermogensregeling , RECO genaamd, garandeert aan de hand van een chip-kaart die individuele lampgegevens bevat, een optimale UV-output. Hierdoor verbruiken we minder energie en gaat de ingezette hoge prestatie UV-straler langer mee.

Tankdesinfectie (in-situ)

 

Enviolet is de enige producent van UV apparatuur die deze intelligente opslagdesinfectie kan aanbieden. Microfloat® en Microspear® kunnen perfect geïntegreerd worden in alle vloeistofopslag, qua volume, vorm en debiet.

We bouwen tanks om tot een UV-reactor.

 

Sleutel-op-deur AOP-installaties

Gebaseerd op onze ervaring werken wij kant-en-klare installaties voor u uit in alle afmetingen: van procesdesign, over productie, montage, opstart tot onderhoud. 

U ontvangt een op uw maat uitgewerkte oxidatie installatie met de nodige service.

UV-Oxidatie / AOP

UV-Desinfectie

Fotochemische Synthese

Continue ontwikkelingen van de UV-installaties

De R&D afdeling is constant in de weer om bestaande processen en apparaten verder te optimaliseren, alsook nieuwe processen en recepturen te ontwikkelen. 

Wij testen de haalbaarheid van uw toepassing op basis van uw monsters/ stalen in onze labreactoren. De resultaten van deze testen kunnen rechtstreeks gebruikt worden voor de engineering van een commerciële industriële unit.